Söker pluggkompisar inom Stockholmsområdet.

Samlingsplats för dig som vill studera med andra eller gå en kurs.
Skriv svar
Swedewagon
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 10
Blev medlem: ons 23 aug, 2023 16:10

Söker pluggkompisar inom Stockholmsområdet.

Inlägg av Swedewagon »

Tjenare, är ny på HPGuidens webbsida. Nu när det är ungefärligt två månader kvar tills HP skulle jag vilja plugga med andra i en grupp, inom Stockholmsområdet. Helst på plats i ett bibliotek eller annan tyst plats runt stan eller förorterna, men online funkar också när en majoritet av gruppen kan inte komma, och för frågor under självplugget när man inte samlas tillsammans.

Kommentera eran Discord om ni är intresserade, så kan jag göra en grupp, Vi pluggar samtliga delar, med en fokus på matten. Jag accepterar vem som helst för det mesta, men jag vill ha minst en (helst två) som har gjort provet och fått relativt högt resultat, för att jag själv siktar på minst 1.2 - 1.3 och vill de eventuella som har lägre resultat ska få en marginal förbättring också. Mina tider är flexibla just nu, men helst ses vi under dagen/eftermiddagen under minst 2/3 gånger om veckan för några timmar tills det är dags för provet under Oktober.

Alternativt, om det finns en grupp inom Stockholmsområdet som har en plats, skicka er Discord-server så kan vi börja på direkten. Jag vill förlora så lite tid som möjligt under den här tiden p.ga stress från föräldrarna som säger att jag måste in till någon universitetsutbildning tills nästa år.

Det var allt från mig, ha det så bra!
Skriv svar