Resan till framgång 1.25 -> 1.45

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
Användarens profilbild
Limitless20
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 7
Blev medlem: lör 13 mar, 2021 16:26

Resan till framgång 1.25 -> 1.45

Inlägg av Limitless20 »

Tjena alla hp-kämpare!

Jag har tänkt starta upp en dagbok för att dokumentera min resa till tandläkarprogrammet.
En liten kort beskrivning om mig:
Jag tog min gymnasieexamen (2021) från naturvetenskapsprogrammet och gick ut med låg merit men godkänt i alla ämnen. Har skrivit hp en massa gånger tidigare och har kunnat höja mig från 0.5 till 1.25. Jag pluggade faktist en hel del till dessa proven men ändå så gick det inte hela vägen. På höstens prov skrev jag samma resultat som på våren "1.25" trots en hel del pluggande. Men men.... jag höjde mig på verbala delen som är min svaga till 0.9. Jag pluggade även in hel del ord och kunde höja mig till 13/20 på den delen som var min svagaste. Om jag jämför med första gången jag skrev hp så fick jag 0.4 på verbala delen och 6/20 på ord, så det är ändå en förbättring. Det gäller att inte ge upp när man kommit så långt och är nära mållinjen. Jag var 1p på båda delarna från 1.35 vilket är synd. Jag blev särskilt arg på mitt matte-resultat då jag fick 1.6 alltså en sänkning från 1.8 som jag skrev under våren. Jag trodde verkligen jag skulle få 1.9-2.0 på mattedelen för det är vad jag får när jag gör övningsprov. Jag var kanske lite nervös på provdagen vilket kan ha lett till några slarv och markeringsfel. Aja ska inte klaga mycket och titta framåt på kommande provet.

Mitt pluggschema:

Måndag - Lördag
100 memories ord
Rep mem + dokument
Läs/Mek/Elf prov
Kva prov
Verb prov
Rättning

Söndag:
Rep mem + dokument
Dtk + Nog prov
Rättning
Jämför (med tidigare veckor för att se hur det gått)

Det känns som mycket med tanke på att jag pluggar på universitet samtidigt men vi får se hur det går. Denna gången måste jag komma in.

Lycka till med ert pluggande! :D
Happompom
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 34
Blev medlem: fre 19 maj, 2023 15:12

Re: Resan till framgång 1.25 -> 1.45

Inlägg av Happompom »

Du är grym på matte verkar det som. Önskar att jag också kunde ligga stabilt runt 1.8 på den kvantitativa delen. Satsar på samma resultat som du. Lycka till med studierna!
Skriv svar