Nu jävlar bär det av! Nu: 1.2 -- mot: 1.5!

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
DrömmenAttBliJurist
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 131
Blev medlem: tor 23 jun, 2022 17:35

Nu jävlar bär det av! Nu: 1.2 -- mot: 1.5!

Inlägg av DrömmenAttBliJurist »

Tisdagen den 29 Augusti
Tjena!
Mitt mål är att komma in på juristprogrammet, gärna till våren nu 2024 om det går vägen.

Vem är jag?
En tjej på 21, snart 22 år, studerar för närvarande kandidatprogram i Human Resources i Lund men vill gärna komma in på Lunds juristprogram istället då jag tror det kommer passa mig bättre. Jag gillar mycket plugg och riktiga tentor sen är jag genuint intresserad av juridiken, tycker den är fascinerande!

Just nu har jag 1.20 från vårens prov efter mycket plugg och nötande av matte.
Nu vill jag gärna höja mig iaf 0.3 poäng så jag kan säkra en plats på JP i Lund. Jag har en bra grund i matten som testas så planen blir att repetera denna mycket, läsa mycket, öva massa svåra ord och främst göra ALLA gamla proven och felanalysera dessa!

Tyvärr var oddsen inte på min sida förra provet, long story short så var provvakterna försenade med 40 min så det innebar att vi inte fick några pauser mellan alla delproven innan lunch (: kul!

Nu är jag mitt uppe i sista veckan av insparken så jag ska börja snällt med plugget, ändå viktigt med den sociala biten. Men jag ska inte maxa drickandet innan fredag iaf xD.

Målet idag är att gå igenom vad jag vill få gjort innan provet, skriva upp mina mål och sen se till att skriva ut alla gamla proven så jag har dem till hands. Sen så bär det av! :D

Jag ska försöka uppdatera varje dag!