Hur pluggar ni in i det sista?

Diskussioner kring antagning, prövning, urval mm
Skriv svar
Lilo98
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 21
Blev medlem: lör 18 jul, 2020 12:57

Hur pluggar ni in i det sista?

Inlägg av Lilo98 »

Som rubriken lyder, hur pluggar ni in i det sista?

Själv försöker jag lägga 10-12h per dag. Gör gamla prov, går igenom genom att kolla YT-videos och felanalyserar.

Hur gör ni?
Spuffer
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 32
Blev medlem: tis 09 jan, 2024 12:34

Re: Hur pluggar ni in i det sista?

Inlägg av Spuffer »

Hej!

Jag personligen har trappat upp tempot något på memrise, mest för att jag hinna med alla ord. Sen har jag gått över från att läsa böcker och tidningsartiklar till att endast läsa LÄS texterna. Utöver det har försökt göra något/några verbala provpass om dagen.

På kvant har jag knappt övat nått alls. Där ligger jag redan bra till, så fokuset liger på verbala. Men jag kör väl något kvant pass då och då mest för att hålla igång det. Har man däremot lite svårare för kvant så tror jag att det kan vara bra att plugga in formelblad för ma1 och kanske ma2 så att man kan det utantill. Jag tror dessutom att det hjälper att värma upp hjärnan lite innan provdagen med någrq böandade uppgifter.

Tidsmässigt pluggar jag ca 3-5 timmar om dagen nu från ca 2 timmar om dagen innan. Stor eloge till dig som orkar plugga 10 timmar om dagen. Men själv så finner jag det något excessivt och skulle bara bli utbränd av det. Det jag vill få sagt är att du borde köra på ifalla du orkar det, men tänk också på välmående och bränn inte ut dig innan provdagen.
Häng med på min resa till 1,9 och TM på KTH: https://hpguiden.se/forumet/min-resa-ti ... 3C/link%3E
Skriv svar