Hur mycket tid lägger ni ner på att plugga?

Övriga högskoleprovrelaterade diskussioner
Skriv svar
Scorpiux
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 25
Blev medlem: tis 30 aug, 2022 14:19

Hur mycket tid lägger ni ner på att plugga?

Inlägg av Scorpiux »

Som rubriken lyder, hur mycket tid lägger ni ner på att plugga till högskoleprovet ungefär? Hur ser en typisk dag/vecka ut?

För mig så är det väldigt olika, jag jobbar 80% samtidigt som jag pluggar till det. Vissa dagar kan jag göra 5 prov, vissa ingenting. Men i genomsnitt så försöker jag göra 20 prov i veckan (både verb och kvant) men blir ofta max 15 prov i veckan samt någon timme repetering av ord på memrise 8500 samt försöker läsa lite böcker, både på engelska och svenska. Snittar nog effektiv studietid på 10-15h/veckan utan pauser etc.

Skulle vara kul att få en inblick hur eran strukturering och schema är samt hur tid ni åsidosätter till detta! :)

Dela gärna med er också vad era tidigare resultat har varit och vad ni vill uppnå för resultat nu i vår.
LarOlo
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 4
Blev medlem: ons 28 okt, 2020 21:31

Re: Hur mycket tid lägger ni ner på att plugga?

Inlägg av LarOlo »

Halloj!

Jag har hållt på plugga sen november och jag snittar nog 2,5 timmar per dag! Jobbar också vid sidan av så hinner inte med att plugga hela tiden + blir ganska fort trött och vill inte gå in i väggen med hp plugget lol. Brukar försöka skriva typ 4 prov per vecka och övrigt plugga ord + delarna jag är lite sämmre på (kör på klassikern pomodoro 25 min 5 min vila)!

Ska påpeka att jag låg på 1.55 (1.7 verb 1.4 kvant ) i höstas och nöjer mig med läkarprogrammet i Umeå så behöver inte få så mycket mer rätt nu på våren!
Skriv svar