Byte från UU till KI!!!

För dig som är eller är på väg att bli medicinstuderande
Skriv svar
Användarens profilbild
sossigrey
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 16
Blev medlem: mån 01 feb, 2021 14:52

Byte från UU till KI!!!

Inlägg av sossigrey »

Sooooo känns som att många är i samma sits som mig men jag läser T1 på UU just nu och är verkligen nöjd med allt som har med utbildningen att göra. Älskar upplägget och föreläsarna men nu till kruxet jag bor i Sthlm och KI har alltid varit nr1 för mig men när jag tackade ja till UU hade jag ändå tänkt att byta till Ki (förutsatt att jag får hoppa upp t T2). Efter att ha kollat med Ki så verkar det dessvärre vara så svårt att få hoppa upp till T2 om ens att få tillgodoräkna de kurser jag läst. Så nu står jag här med valet om att antingen gå kvar UU, fortsätta pendla, flytta runt till olika orter när klin väl kommer eller tacka ja till Ki, slippa pendla men läsa om???

Någon som pluggar på Ki och kan berättar hur nya Lp är på Ki?? (kan tillägga att jag är 22 år och vill inte "ödsla" mer tid på att allt ska vara så osäkert vill bara tuta och köra!!!!)

En termin är verkligen ingeting i längden men vill verkligen inte läsa om det jag redan läst känns så onödigt när jag kunde gjort annat istället men att pendla 6 år känns inte hållbart heller .....
scamaz
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 11
Blev medlem: ons 04 maj, 2022 22:35

Re: Byte från UU till KI!!!

Inlägg av scamaz »

Hellre läsa om en termin än att pendla i 6 år eller?
Skriv svar